Digitala Medier och Marknadsföring

Rådgivning

I ditt första möte med oss vi tar vi en närmare titt på din hemsida, digitala närvaro, och konkurrens för att fastställa de mest effektiva lösningarna för ditt företag. Du har alltid nära till vår expertis och rådgivning och vi finns som bollplank för idéer och projekt. Vi vill vara en långsiktig och pålitlig partner.

Tid är pengar och vi vill fria upp din tid så mycket som möjligt. Du kan alltid hänvisa säljare till oss och slippa ansträngningen med att ta samtalen som stör din verksamhet och vardag. Vi sköter upphandling, uppsägning och tar ett helhetsgrepp om din marknadsföring.

Flexibilitet och Support

Vi erbjuder all typ av flexibilitet och support under ditt samarbete med oss. Vi erbjuder nya tjänster, rekommendationer och uppdateringar i ditt befintliga upplägg allteftersom de blir tillgängliga.

Omfattande Analys

Vi är starkt dedikerade till att accelerera ditt företag digitalt. För att leverera resultat kör vi omfattande tester och analys för att säkerställa att din hemsida alltid är indexerad och uppmärksammad av Google utan fel eller straff som kan påverka dina kampanjer negativt.

Uppföljning och Rapportering

Vi levererar alltid rapportering som kan skickas direkt till din inbox. På våra möten går vi igenom vad som gjorts och vad som ska göras och tar fram utvecklingsmöjligheter för att driva samarbetet framåt i rätt riktning.