Sociala Medier

Etablera eller utöka din närvaro i sociala medier

Med vår support säkerställer vi att du finns med i rätt sociala nätverk för ditt syfte. Idag finns det en uppsjö av olika kanaler men inte alla är nödvändigtvis rätt för dig. Har du inte börjat använda sociala medier ännu är det hög tid att du kommer igång.

Fixa mina sociala medier

Start-Ups

Kom igång smidigt och bekvämt och gör rätt från första början. Vi hjälper dig att komma igång med sociala medier och vad du bör tänka på generellt och utefter dina ambitioner.

Marknadsföring

Oavsett om du vill nå ut med erbjudande, rekrytering, produkter eller tjänster tar vi fram en anpassad strategi för att du ska nå din målsättning. Vi sjösätter kampanjer som når ut till din specifika målgrupp baserat på djupgående research.

Statistik

Med hjälp av de många mätningsmöjligheter som finns kan vi kontinuerligt förbättra resultaten för dina sociala medier. Nå specifika målgrupper inom olika geografiska områden utefter demografiska inställningar och led dem vidare till din sida.

Används världen över

Medium såsom Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Pinterest och Snapchat m. fl. används av företag och organisationer världen över för att stärka sina varumärken och nå ut till sin publik.