UX Webbdesign

Vi skapar unika och prestationsdrivna hemsidor. Vi skapar och designar hemsidor som du äger helt och hållet. Utefter dina önskemål och våra rekommendationer bygger vi din nya hemsida och ger dig en komplett lösning för webben som driver resultat till ditt företag.

Din hemsida är den första interaktionen dina kunder har med ditt företag digitalt. Webbdesign kan därför ha enorm inverkan på ditt företags resultat.

Allt fler överväger att skapa en ny hemsida som lever upp till deras målsättning och håller hög standard i en digital värld som expanderar snabbare än någonsin.

Många vänder sig direkt till Stratega Media för att få hjälp med en transparent helhetslösning som lever upp till företaget och dess unika behov.

Hur designar Stratega webbsidor?

För en komplett lösning till dig som kund så ställer vi höga krav på oss själva att leverera webbdesign i världsklass.

Processen får våra webbprojekt innefattar bland annat:

 • Layoututveckling
 • Innehållsframtagning
 • Konverteringsoptimering
 • UX (User-Experience) Test

Att skapa en snygg och modern men samtidigt användarvänlig hemsida är det första steget till att få nya kunder. Därför lägger vi stor vikt på att utseendet för din hemsida talar ett tydligt språk till besökarna.

Hemsidor idag måste vara mobilanpassade och snabba även på mindre bra nätverksanslutningar. Risken att du förlorar en kund till följd av att din hemsida inte fungerar vid rätt tillfälle är något som vi på Stratega helt enkelt inte tillåter.

Ett urval av innehåll vi på Stratega Media levererar för din kompletta lösning inom webb

 • Call to Action (CTA)

Dina besökare kommer sällan göra något på din hemsida om du inte uppmuntrar dem. Därför är det väldigt viktigt att dra nytta av CTAs för att locka potentiella kunder till att komma i kontakt med ditt företag.

Vi är noggranna med att skapa flera tydliga vägar för dina besökare att på ett enkelt sätt kunna ta del av dina serviceuppgifter samt komma i kontakt med dig omgående. På så sätt ökar chanserna otroligt att få nya nöjda och återkommande kunder genom din hemsida.

 • SEO Optimering

I den digitala världen är varje hemsida som vill åstadkomma något starkt beroende av sökmotoroptimering (SEO). Medan vi tillhandahåller just SEO som en tilläggstjänst för samtliga av våra hemsidepaket så ingår alltid en grundlig SEO implementation på de hemsidor vi på Stratega skapar.

Därmed lägger vi en god grund som sökmotorerna älskar för att din hemsida på ett effektivt sätt ska kunna byggas vidare på utan att behöva ta itu med massa felaktigheter först.

Med bättre synbarhet för relevanta sökresultat får din hemsida mer trafik från kunder som slår positivt ut i alla kategorier inom din verksamhet.

 • Content Management System (CMS)

Vi kan hjälpa dig med CMS system som underlättar för dig som ägare till hemsidan att uppdatera och skapa nytt innehåll löpande. Med CMS slipper du ta hjälp av utomstående partners inklusive oss själva när det kommer till uppdateringar för din hemsida. På ett väldigt enkelt sätt kan du själv eller någon annan i ditt företag göra det istället, och samtidigt spara pengar.

Du äger alltid din hemsida och dess innehåll

På Stratega Media är vi noggranna med det är du som köpt hemsidan som faktiskt också äger den.Allt innehåll såsom texter och bilder som vi hjälper dig med har även du äganderätten till.

Hemsidan är med andra ord är helt och hållet din och du bestämmer över den!

Varför investera i en ny professionell hemsida?

Detta är en investering för ditt företag och din verksamhet som kan komma att öka din försäljning, konkurrenskraftighet och inte minst locka nya besökare som aldrig förr.

Att välja en pålitlig och framförallt rätt partner för din nya hemsida är såklart extremt viktigt. En ny hemsida tar tid och kräver omsorg för att skapa i hög kvalitet.

Om du är osäker på varför just du bör göra denna investeringen så utvärderar vi på Stratega gärna hur din situation kring hemsida ser ut idag och hur den kan bli betydligt bättre.

Varför välja Stratega Media som partner för att skapa din nya hemsida?

Vi vill vara det självklara valet för dig som söker en prestationsdriven hemsida av högsta kvalitet till ditt företag.

Förutom att vi är roliga att jobba med så finns det också en hel del suveräna fördelar för dig som väljer just oss för ditt nya projekt.

 • Transparenta kostnader och alltid till ett fast pris
 • Erfarna utvecklare och designers med minst tre års erfarenhet
 • Följ utvecklingen on-the-go och kom med din feedback direkt till utvecklaren
 • Komplett SEO anpassad lösning som gör att du slipper oroa dig över vanliga fel eller lanseringen av din nya hemsida på ditt domännamn
 • Expertis inom digital marknadsföring som sammansvetsas med din nya hemsida skapar vägen till perfektion i pixlar
 • Nöjdhetsgaranti som innebär att vi inte är klara förrän du (och vi) är nöjd med resultatet

Ta kontakt med Stratega Media för professionell vägledning inom digital media och marknadsföring. Låt oss ta oss ann din nya hemsida så lovar vi att inte göra dig besviken.

juni 18, 2019 in Hemsidor

Vad är ett WordPress-tillägg, vad bör du tänka på och vilka ska du använda?

Ett WordPress-tillägg (på engelska: Plugin) kan man säga är en mjukvara som innehåller olika funktioner som kan användas på din Wordpress-sida. Tillägg används för att utöka funktionaliteten eller lägga till…
Läs Mer
mars 8, 2019 in Hemsidor, Marknadsföring (Allmänt), Sociala Medier

12 Intelligenta Gratisverktyg i Webbläsaren

The World Wide Web kryllar av intelligenta verktyg som kan underlätta i vardagen. I detta inlägget länkar jag till 12 av dessa verktyg som du kan utforska helt gratis, direkt…
Läs Mer
december 1, 2018 in Företagande, Hemsidor

25 superduperenkla knep för att förbättra din hemsida

Skaffa ett SSL-Certifikat, det är b la gratis via CloudFlare eller Let’s Encrypt om det inte ligger i ditt intresse att betala för ett (givetvis skiljer sig betalda och obetalda…
Läs Mer

Kontakta oss på e-post

Skicka e-post till oss med din förfrågan så hör vi av oss snart.

Boka ditt möte direkt

Välj och boka din tid för gratis konsultation med oss. Snabbt och enkelt!