Digital marknadsföring för ditt företag

Just nu genomför vi en mediesanering där vi plockar bort det som inte längre är aktuellt och ersätter med nya, effektiva tillvägagångssätt. Sen gör vi det på nytt, för att säkerställa att du som kund följer med i utvecklingen.
Oberoende Mediebyrå

Att vårt utbud är up2date är centralt

Stratega Media är i grund och botten en oberoende mediebyrå som startade sin verksamhet 2016. Vårt mål är att vara byrån som skiljer sig från de traditionella mediebyråerna genom att dels alltid vara oberoende och alltid lägga våra kunders investering i de kanaler som har potential att ge bäst avkastning. Att följa med i utvecklingen, förnya vårt koncept och erbjuda aktuella tjänster till våra kunder är därför centralt.

Den bästa lösningen för dig

SEO & SEM Specialister

Vi lyssnar på behoven och målen du har med ditt företagande och din marknadsföring. Vi kombinerar dina behov med vår kunskap om hur dina kunder samt potentiella kunder söker i den digitala världen för att skapa den bästa lösningen för dig som kund. Vi specialiserar oss på SEO (även kallat sökmotoroptimering, från engelskans Search Engine Optimization) och SEM (även kallat sökmotormarknadsföring från engelskans Search Engine Marketing).

Teamet Bakom Stratega Media

Stratega har idag 4 medarbetare som levererar digitala tjänster i Sverige.
Tryck på en bild för mer information.

Maxi Videla

Medierådgivare

Andreas Hallberg

Marketing Manager

Victor Hansson

Administratör

Redo för nya projekt
100
Samarbeten
200
Kampanjer
600