Om Stratega Media

I grund och botten är vi en oberoende byrå som startade verksamheten 2016. Med oss ska du känna trygghet i vårt samarbete, få insikter i dina resultat och ges den återkoppling som du önskar och är bekväm med.

Att du tydligt ser nyttan i det vi gör banar väg för givande och långsiktiga samarbeten. Strukturerat arbete med målmedvetna strategier är vår modell för att skapa värde för dig och ditt företag.

Marknadsföring

Utbudet i den digitala världen växer och förändras dagligen. Detta leder till säljare som utnyttjar er tidsbrist och okunskap i de olika medierna. Vi finns för er trygghet, att er marknadsföring alltid ska nå ut till rätt kunder för rätt kostnad.

Mediestrategi

Vi jobbar för dig och tillsammans med vår kunskap i den digitala världen och efter er målsättning, tar vi fram en mediestrategi som er helt anpassad efter era förutsättningar och krav. Den hjälper vi er upphandla så att ni alltid får rätt produkter och tjänster för ert företag.

Sökmotorer

Idag kommer väldigt stor del av trafiken till en hemsida via en sökmotor. Här hjälper vi dig ta reda på vart era kunder söker och på vilket sätt man kommer i kontakt med er. Alla sökmotorer har sina produkter och alla är inte rätt för er.

Uppföljning

Vi säkerställer att alla medieköp som ingår i den mediestrategi vi sätter upp tillsammans levererar efter era önskemål. Här märker man största skillnaden med en mediestrategi som är utformad efter ert företag.