Digital marknadsföring för ditt företag

Vi säkerställer att du följer med i den digitala utvecklingen

Oberoende Mediebyrå

Att vårt utbud är up2date är centralt

Stratega Media är i grund och botten en oberoende mediebyrå som startade sin verksamhet 2016. Vårt mål är att vara byrån som skiljer sig från de traditionella mediebyråerna genom att dels alltid vara oberoende och alltid lägga våra kunders investering i de kanaler som har potential att ge bäst avkastning. Att följa med i utvecklingen, förnya vårt koncept och erbjuda aktuella tjänster till våra kunder är därför centralt.

Unikt anpassad strategi för din målsättning

Marknadsföring

Utbudet i den digitala världen växer och förändras dagligen. Detta leder till säljare som utnyttjar er tidsbrist och okunskap i de olika medierna. Vi finns för er trygghet, att er marknadsföring alltid ska nå ut till rätt kunder för rätt kostnad.

Mediestrategi

Vi jobbar för dig och tillsammans med vår kunskap i den digitala världen och efter er målsättning, tar vi fram en mediestrategi som er helt anpassad efter era förutsättningar och krav. Den hjälper vi er upphandla så att ni alltid får rätt produkter och tjänster för ert företag.

Sökmotorer

Idag kommer väldigt stor del av trafiken till en hemsida via en sökmotor. Här hjälper vi dig ta reda på vart era kunder söker och på vilket sätt man kommer i kontakt med er. Alla sökmotorer har sina produkter och alla är inte rätt för er.

Uppföljning

Vi säkerställer att alla medieköp som ingår i den mediestrategi vi sätter upp tillsammans levererar efter era önskemål. Här märker man största skillnaden med en mediestrategi som är utformad efter ert företag.

Den bästa lösningen för dig

SEO & SEM Specialister

Vi lyssnar på behoven och målen du har med ditt företagande och din marknadsföring. Vi kombinerar dina behov med vår kunskap om hur dina kunder samt potentiella kunder söker i den digitala världen för att skapa den bästa lösningen för dig som kund. Vi specialiserar oss på SEO (även kallat sökmotoroptimering, från engelskans Search Engine Optimization) och SEM (även kallat sökmotormarknadsföring från engelskans Search Engine Marketing).

Kontakta Oss