Skip to main content

Ny HemsidaEtt utmärkt förstaintryck

Om du letar efter en pålitlig och erfaren partner för att skapa eller förbättra din webbplats, är vi här för att hjälpa dig. Vi på Stratega Media har en passion för att skapa attraktiva, användarvänliga och funktionella webbplatser med hjälp av WordPress-plattformen.

Våra tjänster inkluderar:

Skräddarsydda WordPress-webbplatser: Vi skapar unika och anpassade webbplatser som är utformade för att återspegla din varumärkesidentitet och uppfylla dina affärsmål.

Tema- och pluginutveckling: Vi är WordPress-experter som kan skapa skräddarsydda teman och plugins för att förbättra funktionaliteten på din webbplats och göra den mer engagerande för dina besökare.

Responsiv design: Vi ser till att din webbplats är optimerad för alla enheter, inklusive smartphones, surfplattor och datorer, för att ge dina besökare en smidig och problemfri upplevelse.

Säkerhet och underhåll: Vi erbjuder regelbundna säkerhetsuppdateringar och underhåll för att skydda din webbplats från potentiella hot och säkerställa att den alltid fungerar optimalt.

SEO-optimering: Vi optimerar din WordPress-webbplats för sökmotorer, vilket hjälper dig att ranka högre i sökresultaten och driva mer trafik till din webbplats.

Löpande support: Vi finns till hands för att erbjuda support och rådgivning när du behöver det, så att du kan känna dig trygg i att din webbplats är i goda händer.

Låt oss hjälpa dig att skapa en framgångsrik WordPress-webbplats som gör det möjligt för dig att nå ut till dina kunder och växa ditt företag. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och för att komma igång med ditt WordPress-projekt!

Kontakta oss