Skip to main content

5 Bra Appar För Marknadsförare (Uppdaterad 2018-10)

Som marknadsförare/annonsör är det extra värdefullt att kunna titta till dina kampanjer i princip var du än befinner dig. Inte sällan händer det att man är ute när ett samtal kommer med frågor du i vanliga fall behövt datorn för att besvara. Med dessa appar kan du spara tid och undkomma att behöva ursäkta dig.

Här är mina topp 5 mobilappar som för mig underlättar och sparar tid!

Samtliga appar är tillgängliga på App Store och Google Play.

1. Google Ads

Drömmer du om att ha Ads gränssnittet i mobilen? Google Ads appen låter dig hantera dina kampanjer, hålla koll på statistik och undvika avbrott smidigt i mobilen. Ads ger dig god översikt i dina konton och tillåter dig spendera mindre tid vid datorn. Även om den har sina begränsningar gentemot webbläsaren så funkar den utmärkt till uppföljning och mindre kontoärenden.

2. Google Analytics

Att kunna göra jämförelser och ta fram statistik direkt från din egendom i mobilen är en lättnad. Google Analytics är en väldigt komplett app som låter dig göra spåra på djupet även när du är på språng.

3. Facebook Ads Manager

Snabba lägesrapporter på dina annonser, förhandsgranskningar av annonser, uppföljning och skapandet av annonser. Facebook Ads Manager ger dig nya möjligheter att skapa kreativa och iögonfallande annonser för Facebook och Instagram. Du kan växla mellan privat och företagskonto och likaså annonskonton. Mycket av funktionaliteten som finns i datorn hittar du även på appen. Skapa fullständiga annonser med målgrupp direkt i mobilen!

4. Facebooks Sidhanterare

Missa inga meddelanden, aviseringar eller inlägg på din sida. Sidhanteraren är en bekväm och utförlig app som samlar dina sidor på ett enkelt sätt och håller dig uppdaterad om allt som händer. Du kan använda appen till att kommunicera med dina följare, göra inlägg och administrera sidan som vanligt.

5. Google Keep

Är du som mig och tar mycket anteckningar? Google Keep gör det enkelt att hålla koll på dina prioriteringar och ta anteckningar utmed dagarna för att sedan sammanställa och bearbeta. Rada upp dagens agenda på ett och samma ställe och arkivera allteftersom du klarar dina mål. En bekväm app att ta anteckningar i, helt enkelt!

S e för dig själv hur vardagen som annonsör blir enklare med dessa smarta appar.